Fransförlängning

Fransförlängning är för dig som vill slippa lägga tid på sminkningen och ändå få en perfekt makeup  som gör att du ser både fräschare och piggare ut. Fransförlängningen håller i cirka 4 veckor beroende på hur bra du själv tar hand om fransarna. Genom att inte använda produkter med oljor i och även smink förlänger du hållbarheten på dina fransar. 

METODER
Det finns två metoder när det kommer till fransförlängning – Single & Volume. Single och Volume är de metoder som används på salonger idag. Singelfransar (enskilda fransar) och volymfransar (små knippen av fler tunnare fransar) appliceras en i taget på dina egna fransar, vilket är skonsamt för den egna fransen då den naturliga växtfasen inte hindras. 

TA BORT ELLER FYLLA PÅ
Vill du ta bort fransarna kan du låta dom ramla av, av sig själv. Eller så kontaktar du oss via Boka Direkt så hjälper vi dig att ta bort fransarna. Försök inte att ta bort de själv då det kan skada dina egna naturliga fransar.

Vill du behålla fransarna kan du kontakta oss för en påfyllning genom att boka tid på Boka Direkt.

EFTER BEHANDLINGEN
Låt limmet torka ordentligt efter din behandling. Undvik därför att duscha de närmaste 24 timmarna. Efter behandlingen får du skötselråd av din stylist.

En fransförlängning håller normalt i 3 -4 veckor beroende på hur ofta du tappar dina egna naturliga fransar. Normalt tappar vi upp till fem fransar per dag, och när det sker följer fransförlängningen med.